ENGLISH | NEDERLANDS

Opdrachtgevers

De uitdagingen van onze opdrachtgevers:

Veranderingen in wet- en regelgeving volgen elkaar in steeds sneller tempo op en hebben een grote impact op de wijze waarop organisaties worden ingericht en op interne en externe verhoudingen. Door de toenemende regeldruk en marktontwikkelingen zien organisaties zich regelmatig voor grote veranderingen en uitdagingen gesteld, terwijl de benodigde specifieke juridische expertise of capaciteit niet altijd beschikbaar is om vragen vanuit de business efficient te kunnen blijven managen.

Hoe kan AssistCo helpen:

Wij leveren juridische ondersteuning zowel op tijdelijke als op structurele basis, on-side als op on-call basis (hybrid).

Met AssistCo beschikt u doorlopend over capaciteit en kwaliteit, kunt u snel op-en afschalen en heeft u alle voordelen van een in-house legal counsel. Hierdoor bent u altijd in staat vragen vanuit de business efficient te blijven managen.

Onze werkwijze:


AssistCo is een netwerkorganisatie van legal consultants waar kennis en expertise met opdrachtgevers gedeeld wordt. Zo maken we samen met opdrachtgevers het verschil. Door onze unieke werkwijze zijn we in staat tegemoet te komen aan de specifieke en individuele wensen van opdrachtgevers. AssistCo:

spreekt de taal van de business door een mix van inhouse en advocatuurlijke kennis en expertise;
begrijpt de verschillende rollen en belangen van diverse stakeholders binnen de business;
beschikt over expertise om veranderingen effectief te kunnen structureren en implementeren;
waarborgt tussentijds de kwaliteit en output door intervisie;
hanteert een heldere tarifering.

Benieuwd wat AssistCo voor uw organisatie kan betekenen? Informeer naar de mogelijkheden.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Kijk voor meer informatie naar onze Privacy Statement.