ENGLISH | NEDERLANDS
Stacks Image 390

Ons verhaal

AssistCo is een kwaliteitslabel van Keijzer & Cie advocaten. Keijzer & Cie is een onafhankelijk niche kantoor dat in 2009 is opgericht. De oprichters van Keijzer & Cie hebben een achtergrond in de internationale advocatuur en in leidinggevende posities bij financiële instellingen en non-profitorganisaties. Door deze achtergrond kennen wij de ins en outs van de juridische praktijk vanuit verschillende invalshoeken en weten wij als geen ander voor welke grote uitdagingen opdrachtgevers staan. AssistCo helpt organisaties op flexibele en pragmatische wijze hun legal risks inzichtelijk te maken en te managen. Door actief in te spelen op nieuwe ontwikkelingen kunnen organisaties efficiënter, creatiever en flexibeler opereren.

Onze werkwijze

AssistCo is een dynamisch netwerk van legal consultants op het gebied van het ondernemingsrecht, financieel recht en contractenrecht. Door samen met opdrachtgevers te werken, te investeren in kennisdeling en door levering van intervisie bij het uitvoeren van opdrachten, worden opdrachtgevers ontzorgd en beschikken zij over de benodigde flexibiliteit met behoud van kwaliteit. Opdrachtgevers waarderen onze praktische en pragmatische aanpak en hebben vertrouwen in onze expertise om complexe problemen voortvarend op te lossen.

Wij zijn lid van de Nederlandse orde van Advocaten, de International Bar Association en de Vereniging voor Financieel Recht. Lees hier meer over Keijzer & Cie of neem contact op met Marc Keijzer of Nicole Batist.


Stacks Image 386

Deze site maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. Kijk voor meer informatie naar onze Privacy Statement.